• 06 22467056
  • Info@horussecurity.nl

Over ons

Horus Security Services

Door de ontwikkelingen in onze huidige maatschappij, worden we ons steeds bewuster van de noodzaak tot het beveiligen van onze omgeving, personen en producten of diensten. Horus Security Services kan putten uit een jarenlange ervaring in de verschillende aspecten in de beveiligingsbranche. Sedert haar oprichting in 2006 levert Horus Security Services onder leiding van Mateus Tete hoog gekwalificeerde medewerkers voor uiteen lopende projecten.


Van bouwprojecten, evenementen, nachtclubs, personen en winkelpanden tot het verlenen van telefoon- en/of receptiediensten en toegangscontroles. Horus Security Services kan u hierin behulpzaam en van dienst zijn. Deze diensten en activiteiten zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden die Horus Security Services u kan bieden.


Horus Security Services selecteert haar medewerkers vanuit de visie dat veiligheid begint bij respect, voor u als klant en tevens voor uw product of service. Primair positioneren wij ons als gastheren en/of gastvrouwen voor uw onderneming of bedrijf en haar bezoekers. Onze beveiligers zijn gescreend en worden getraind in anticiperen en zijn tevens het visitekaartje van uw bedrijf. Hun handelen is gericht op preventie en handhaving van orde, veiligheid en het voorkomen van calamiteiten.


Horus Security Services biedt beveiliging op maat met representatieve, gediplomeerde en speciaal op uw behoeftes afgestemde beveiligers, portiers, gastvrouwen en gastheren; op een tijdelijke of permanente basis. Graag ben ik bereid de specifieke mogelijkheden voor uw bedrijf in een persoonlijk gesprek met u te bespreken. In een vrijblijvend onderhoud wil ik u informeren welke bijdrage Horus Security Services kan leveren aan het succes van uw beveiligingsplannen. Horus Security Services biedt u graag een offerte op maat aan.


Wij staan garant voor de veiligheid van uw onderneming en haar bezoekers.

Advies nodig? bel: 06 22467056

"Horus Security Services kenmerkt zich door beveiligen persoonlijk te maken. Wij houden van korte lijnen en communiceren direct en rechtstreeks met de opdrachtgever. Op deze manier kunnen we, indien nodig, tijdig bijsturen en samen met u als opdrachtgever eventueel het beveiligingsplan aanpassen. Wij beveiligen uw bedrijf of locatie op maat.

Mateus Tete,Manager